Cégünkről

A Stick-It Média Kft. több mint 10 éve az egyedileg nyomtatott papír alapú irodai- és reklámtermékek hazai gyártója. Fő tevékenységünk a reklámcélú ÖNTAPADÓS PAPÍR TERMÉKEK, elsősorban JEGYZETTÖMBÖK, valamint az ehhez szorosan kapcsolódó irodai temékek gyártása, de számos más nyomdai termék előllításával is foglalkozunk.

Teljeskörű nyomdai kivitelezés mellett vállalunk kasírozást, íves kasírozott termékek komplett gyártását, egyedi gyűrűs és irattartó mappák készítését.

Az évtizedes tapasztalat mellett munkatársaink hozzáértő szakértelme is elengedhetetlenül hozzájárul a folyamatos magas minöség biztosításához. A saját márkás Stick-It - ÖNTAPADÓS JEGYZETTÖMB és annak termékvariációi - azonban nem csak a munkánk, hanem a SZENVEDÉLYÜNK is!

STICK-IT = TAPASZTALAT + HOZZÁÉRTÉS + SZENVEDÉLY! 

Ez a hármas elv vezérel minket, hogy ügyfeleinknek magas minőségű termékeket gyártsunk, segítve és támogatva az egyedi elképzelések megvalósítását. 

Viszonteladóink és a közvetlen tőlünk rendelő üzleti partnereink is biztosítják, hogy termékeink a hazai és a nemzetközi piacon is jelen vannak. Közössen dolgozunk az újabb és újabb ötletek és termékek megvalósításán, ezáltal kínálatunk is folyamatosan bővül.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

 

Üdvözlettel,

Csere Imre

ügyvezetó igazgató

Információk, tudnivalók

ajánlatkérés

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Captcha kód